Villa fra EDC

Grønholtparken 119

6000 Kolding

1.795.000 kr.

4/3 rum, 110 m²
Solgt
79 visninger de seneste 24 timer

Velholdt hus med god beliggenhed

Du træder ind i boligens praktiske bryggers og entré. Her er der god plads til både at hænge overtøjet og fint med op­be­va­rings­plads. Du ledes videre ind i det lyse køkken, som er istandsat af nuværende ejere og er fint indrettet med en spiseplads. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den store, lyse stue som er husets hjerterum – med plads til hele familien. Den indbyggede udestue er på hele 22 m2 og leder dig videre ud på den fine, overdækkede terrasse.

Boligens væ­rel­ses­af­de­ling byder på 3 gode værelse, hvoraf alle har indbyggede skabe. I denne afdeling finder du også husets badeværelse, som naturligvis har gulvvarme. Alt i alt får du et meget velholdt og ind­flyt­nings­klart hus.

Til ejendommen får du en skøn have og ikke mindst en stor, muret carport og et rigtig godt værksted.

Beliggenheden her kan næsten ikke blive bedre, hvis du drømmer om en lukket vej i populært område. Her har du mulighed for at blive en del af et godt og venligt naboskab, og du har kort afstand til naturområder på den ene side og til byen på den anden side. Det er nemt at komme til ind­købs­mu­lig­he­der, om det enten er på gåben eller med bussen. I området finder du flere vuggestuer, børnehave og folkeskole samt friskole. Motorvejen kan samtidigt nås på kort tid.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Vinum Madsen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

mvm@edc.dk25 53 04 9258 58 71 53EDC Poul Erik Bech