Villa fra EDC

Olaf Ryes Gade 23

6000 Kolding

2.495.000 kr.

6/5 rum, 141 m²

Charmerende villa beliggende centralt i Kolding!

Klassisk murstensvilla fordelt over tre plan, som giver jer 141 kvm. bolig, jf. BBR. Der er skøn have og carport med til. Med den centrale beliggenhed, har I ind­købs­mu­lig­he­der, skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner og idrætsliv i cykel/gåafstand. Da boligen er højt beliggende, har man en dejlig udsigt over Kolding by fra det meste af boligen. Andre væsentlige attraktive ting ved boligen er, at alle vinduer på nær tagvinduer er skiftet i juli 2019, nyt Kvik køkken fra juni 2019 plus nye stikkontakter, nye døre i det hele, bortset fra hoveddør, lofter malet hvide og det mindre toiletrum er moderniseret. Vi er glade for at kunne byde jer velkommen indenfor på Olaf Ryes Gade 23.

Vi starter i boligens entré som er placeret i kælderplan, hvor der her er tre værelser, større bryggers og et badeværelse. Der er gulvvarme anlagt i badeværelse og bryggers, som er koblet på fjernvarmen. I bryggers er der god plads til at gemme overtøj og sko væk i de indbyggede skabe samt at få ordnet vasketøj. Det første værelse er mindre af slagsen, men gør sig godt gældende til kontor eller walk in closet. De to sidste værelser i kælderplan er af dejlig rummelig størrelse. Vi bevæger os nu op til boligens stueetage, som også fungerer som sam­lings­punk­tet for hele familien. Lige oppe af trappen ligger boligens andet toilet, det er et mindre, men moderniseret toilet. Nu bevæger I jer ind i boligens større stue, her er der en hyggekrog til sofaen, hvor man kan samles til en god film. I stuen er der også en brændeovn, hvor man kan nyde sin kaffe om morgenen med nyhederne i baggrunden. Stuen er nem at indrette med de flotte lyse trægulve. Derudover har I også udgang ud til terrassen og haven fra stuen af. Vi bevæger os herefter ud i køkken-alrummet. Her samles familien til madlavning i det pæne Kvik køkken fra 2019, hvor der også er plads til et langbord til de fælles måltider.

Nu bevæger vi os op til boligens første sal, her finder i den private afdeling med tre gode størrelse værelser. Alle værelser fremstår i in­dret­nings­ven­li­ge størrelser, så børn og voksne nemt kan få det til at fungere. Nu bevæger vi os ned igen, hvor vi tager jer med ud på den hyggelige terrasse. Fra stuen træder I ud på en dejlig stor træterrasse, hvor I kan placere grillen og nyde de dejlige danske sommeraftener imens i kigger ud over Kolding by. Til haven er er der også en dejlig grøn græsplæne, hvor børnene kan holde sig beskæftiget med leg og boldspil. Solen står på terrassen fra middagstid frem til den går ned.

Olaf Ryes Gade 23 er helt bestemt en ejendom, der skal opleves, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage jer med på fremvisning.

Kolding er min hjemmebane.

Med et stort netværk og lokaltkendskab, kan jeg tilbyde de bedste forudsætninger for et godt salg.

Mathias Schomann

Ejendomsmægler, MDE

masch@edc.dk40 10 20 1758 58 74 77EDC Domus