Villa fra EDC

Poppelalle 22, Bramdrupdam

6000 Kolding

1.595.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Vedligeholdt og ind­flyt­nings­klar villa

Vedligeholdt og ind­flyt­nings­klar villa

I et fredeligt og trygt kvarter med blot fem minutter til Troldhedestien og kort skolevej udbydes en ind­flyt­nings­klar villa, som på alle måder er det oplagte valg til jer, der køber hus første gang. Planløsningen er god med to værelser og soveværelse foruden fælles opholdsrum plus badeværelse og bryggers. I får her en gedigen bolig, der løbende er blevet vedligeholdt, så det ikke er nødvendigt at ringe efter håndværkere inden indflytning. I tager bare boligen i brug og overvejer hen ad vejen, om noget skal ændres som at åbne mellem køkken og stue for at få et stort køkkenalrum.

Badeværelset er renoveret i 2006 med blandt andet en massiv bordplade. Sådan en er der også i køkkenet, hvor der blev monteret nye fronter og skuffer i 2005. Der kom nye parketgulve på værelserne i 2019, og de øvrige gulve blev renoveret på samme tidspunkt. Fjern­var­me­an­læg­get er fra 2013, og taget er fra 2003. Vinduerne er ligeledes skiftet. Her er også bevaret originale detaljer som de velkendte og tidstypiske døre, der begynder at opleve en renæssance blandt designkendere.

Haven er ganske enkel med to terrasser, veltilplantet hæk, pæne buske, plæne og to trold­has­sel­træ­er med de ka­rak­te­ri­sti­ske krogede og meget dekorative grene, både mens de sidder på træerne, og når de klippes af til vaserne indenfor. I kan vælge at videreføre den enkle havestil eller udvide med nyttehave eller flere blomster. Der er plads nok. I får en garage til bil, cykler, opbevaring og værksted.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Vinum Madsen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

mvm@edc.dk25 53 04 9258 58 71 53EDC Poul Erik Bech