Villa fra EDC

Bramdrupvej 131, Aagaard

6040 Egtved

800.000 kr.

5/3 rum, 88 m²

Charmerende ejendom med mange muligheder

Charmerende ejendom med mange muligheder

Her får du en fantastisk charmerende ejendom fra 1830, med en god grund på 1.046 m2. Udover huset får du også nogle fine udhuse, som i dag er registreret som erhverv og giver mange muligheder.

Du bydes velkommen i det fine køkken, som passer godt til ejendommen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen, hvor nuværende ejer har fået installeret en brændeovn. Der er gulvvarme i køkken alrummet. Bag de franske døre i spisestuen ledes du videre til den hyggelige stue, hvor der er adgang til 1. salen. I stueetagen finder du også husets badeværelse, som naturligvis er med gulvvarme. Husets 1. sal byder på tre rigtig gode værelser.

Til ejendommen er der en hyggelige terrasse, og en have som er fyldt med bede, frugttræer og blomster.

Området byder på alt hvad du skal bruge i dagligdagen og er fyldt med skønne naturområder. Her finder du både shelterpladser, eng og å. Du er tæt på både dagpleje, børnehave, skole og hal. Samtidigt er der ikke langt til den lokale Dagli’ Brugsen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Vinum Madsen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

mvm@edc.dk25 53 04 9258 58 71 53EDC Poul Erik Bech