Villa fra EDC

Starupvej 31, Aagaard

6040 Egtved

1.395.000 kr.

6/5 rum, 169 m²

Stor familievilla i skønne Ågård

Skøn familievilla beliggende i hyggelig landsby mellem Kolding og Vejle

Centralt beliggende i trekantområdet finder i det hyggelige og livlige bysamfund – Ågård. En landsby med et nærområde der byder på alt fra skole til 9. klasse, aktivt lokalsamfund og masser af muligheder for fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

Selve ejendommen byder på 169 kvadratmeter fordelt på 2 plan med en rigtig fornuftig planløsning. Overetagen består nemlig af et stort opholdsrum med mulighed for at etablere yderligere værelser, samt et stort værelse.

I stueetagen finder du foruden 3 værelser, hvoraf ét i dag er indrettet som stue, badeværelse og et stort køkkenalrum med plads til både so­faar­ran­ge­ment og spiseplads, og direkte udgang til den sydvendte terrasse.

Udenfor får du en stor have, en flisebelagt baggård, en solrig terrasse som strækker sig omkring husets sydøst vendte hjørne, samt en åben carport og et skur.

I Ågård er der gode forbindelser til både Kolding og Vejle som du kan nå indenfor 15-20 minutter, ligeledes er der rigtigt gode bus­for­bin­del­ser som giver børnene rig mulighed for at komme til skole, gymnasier eller andre fri­tidsak­ti­vi­te­ter som findes i de større byer.

Drømmer du om en stor bolig med muligheder i et hyggeligt og aktivt lokalsamfund, så gå ikke glip af chancen for at se denne fine ejendom.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lasse Elgaard

Salg og Vurdering

lel@edc.dk51 44 56 5375 82 25 22EDC Domus