Villa fra EDC

Fynslundvej 38, Højrup

6064 Jordrup

1.195.000 kr.

4/3 rum, 148 m²

Charmerende villa i naturskønne omgivelser

I landlige omgivelser møder I denne skønne villa på Fynslundsvej 38 der beriger jer med 148 m2 jf. BBR fordelt på 2 plan.

I stueplan finder man et stort bryggers, med masser af plads til både overtøj og va­ske­mu­lig­he­der. Fra bryggerset er der adgang til det ene af husets tre værelser, badeværelset med bruseniche samt køkkenet-alrummet. I sammenhæng med køkkenet-alrum er stuen med mulighed for mange hyggelige stunder. Fra stuen har du direkte udgang til den lækre terrasse, der giver dig helt fantastisk udsigt over de åbne marker og den skønne natur, som boligen grænser op til.

På første salen finder i 2 gode størrelses værelser, hvortil det ene har eget walk in og derfor vil være oplagt som for­æl­dresove­væ­rel­se.
Fra Fynslundvej har du ikke langt til hverdagens gøremål. Indenfor 5 km fra boligen findes både dag­lig­va­re­ind­køb, fynslund skole og børnehus, og efter kun 10 km befinder I jer midt i Kolding centrum.

Denne naturskønne ejendom er helt bestemt noget, der skal opleves. I får en helt unik placering med kig ud over de nærtliggende marker og åbne arealer. Dette bidrager til den hyggelige og charmerende atmosfære, der er på ejendommen og vi kan slet ikke vente med at vise boligen frem til jer.

Stor faglig stolthed!

Med stor faglig stolthed, kæmper jeg hver dag for at skabe glade kunder! I bund og grund er det simpelt – jeg gør mig umage.

Steffen Pedersen

Daglig leder, Ejendomsmægler, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke, MDE

stpe@edc.dk28 93 31 4758 58 74 76EDC Domus