Villa fra EDC

Favstrupvej 2

6070 Christiansfeld

1.795.000 kr.

5/4 rum, 173 m²
Solgt

Rummelig villa med masser af muligheder!

Vi byder jer velkommen indenfor på Favstrupvej 2 i 6070 Christiansfeld!

Her får i hele 173 kvm bolig, jf BBR, fordelt på to plan samt hele 51 kvm udhus.

Vi træder først ind i stueplanen, i den åbne entré. Herfra bevæger I jer ind i køkkenet, der ligger i forlængelse af den store vinkelstue. Her har I en helt naturlig opdeling til henholdsvis spiseområde samt opholdsstue. I forlængelse af opholdsstue har I også det ene af husets soveværelser, der vil fungere oplagt som for­æl­dresove­væ­rel­se. I stueplanen finder I også husets badeværelse samt et dejligt bryggers. Fra både bryggers og spisestue har I direkte adgang til den sydvendte terrasse, hvor de dejlige danske sommeraftener kan nydes.

Fortsætter vi tilbage i entrén har vi her trappen, der fører os op på førstesalen. Heroppe kommer i op på en stor repos, der er oplagt som arbejdsområde samt de resterende to værelser i huset.

De 51 kvm udhus er indrettet som butik, hvortil der er to store rum, der fungerer som butik og lager, samt to mindre disponible rum.

Tilhørende ejendommen får I også en dejligt stor have, hvor naturen rigtig kommer til sin ret og skaber en idylisk og afslappet stemning omkring boligen.

På Favstrupvej befinder I jer samtidigt centralt i Christiansfeld og har derfor ikke langt til nogen af hverdagens fornødenheder.

Tøv ikke med at kontakte os og så tager vi jer glædeligt med på fremvisning og viser jer, hvad Favstrupvej 2 kan byde på.

Din lokale ejendomsmægler i Kolding

Jeg brænder for den gode handel og et forløb skræddersyet til netop dine behov, med fokus på vores fælles mål i samarbejdet, at opnå den gode handel.

Henrik Hjuler Thielsen

Ejendomsmægler, MDE

hehju@edc.dk24 79 94 4858 58 74 78EDC Domus