Villa fra EDC

Kær Møllevej 2, Aller

6070 Christiansfeld

2.895.000 kr.

10/7 rum, 379 m²

Oplagt ejendom til bofællesskab, flerfamilies-ejendom og lignende

Midt i aktivt lokalsamfund, ca. 3 km fra Christiansfeld, og med kort afstand til områdets skønne badestrande og naturstier, finder man denne smukke ejendom. Aller er omgivet af smuk natur, har dagplejer og en eftertragtet friskole. De mange kvadratmeter indbyder til et aktivt liv med masser af muligheder for evt. at kombinere bolig og erhverv, leve sammen flere generationer, etablering af bofællesskab eller blot have rigtig god plads såvel inde som ude.
Med sine smukke pudsede facader og det klassiske røde tegltag fanger ejendommen straks øjet.
Den store grund er udlagt i fint haveanlæg med udsigt over de om­kring­lig­gen­de marker.
Ejendommen huser i dag Bed & Breakfast SydDanmark, som bl.a. drives fra den tidligere staldbygning, der er indrettet m. 2 pæne lejligheder samt gildesal, som udlejes til fester. Ønsker man at drive dette videre, er der en potentiel indtægt på ca. kr. 200.00,00 årligt. Der er nyere tag og vinduer i denne bygning, ligesom der er monteret 3 varmepumper i 2019.
Selve boligen fremstår i god stand og indeholder stort bryggers, viktualierum, stort spisekøkken med udgang til terrasse, smuk stue m. brændeovn, værelse/multirum, badeværelse m. gulvvarme, kar og brus, walk-in closet, stort værelse, smuk spisesal/stue m. gulvvarme og udgang til haven. På 1. salen finder man hyggelig stue m. brændeovn, 2 badeværelser m. gulvvarme og brus, depotrum samt 5 værelser.
I kælderen er der vinkælder, fyrrum m. gasfyr fra 2021 samt pillefyr, som p.t. er koblet fra samt disposibelt rum.
En ejendom, der ikke skal beskrives - men opleves!

Jeg er din lokale mægler

Jeg har været mægler hele mit voksenliv. For mig er det ikke bare et job - det er en livsstil og en passion!

Mette Lüt Knudsborg

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, købermægler, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

mlp@edc.dk61 61 85 3374 56 38 00EDC Lüt Petersen ApS