Villa fra EDC

Gammelmosevej 11

6093 Sjølund

700.000 kr.

3/2 rum, 82 m²
Solgt

Fin bolig med skøn beliggenhed

Fin bolig med skøn beliggenhed.

Med denne beliggenhed er du omringet af skøn natur, dyreliv og marker. Der er også kort afstand til områdes skønne badestrande i Grønninghoved og Binderup. I Sjølund finder du naturligvis også både skole, rigt foreningsliv, forsamlingshus og Daglig' Brugsen.

Villaen fremstår ind­flyt­nings­klar og pænt vedligeholdt. Stueetagen byder på den store vinkelstue med brændeovn, hvor der er god plads til både spise- og sofaafdeling. Udgang til den store syd-vestvendte terrasse. Her er også gæstetoilet og et fint køkken, hvor du kan nyde blikket ud over den fine have og den store grund på 1.115 m2. På 1. salen er der to rigtig gode værelser på henholdsvist ca. 8 og 13 m2.

Underetagen er stort badeværelse med gulvvarme, bryggers og masser af plads til opbevaring. Her er også udgang.

Til ejendommen er der gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, overdækning som i dag benyttes til carport.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Vinum Madsen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

mvm@edc.dk25 53 04 9258 58 71 53EDC Poul Erik Bech