Villa fra EDC

Æblevænget 32

6094 Hejls

1.675.000 kr.

6/4 rum, 166 m²
Købsaftale underskrevet
Energirigtig bolig

Rigtig flot villa nær vandet!

Velopført og velbeliggende 1-plans villa i skønt og etableret villakvarter er nu på markedet. Ejendommen ligger i Hejls: En aktiv mindre by med indkøb, børnehave, vuggestue, dagplejer, multihus med hal, klubhus m.v. Byen er omgivet af smuk natur og med kun 9 km til Christiansfeld og 15 km til Kolding. Der er kun 2 km til de gode badestrande i Hejlsminde.
Villaen er løbende blevet opdateret og fremstår ind­flyt­nings­klar. Der er skøn, lukket have primært vendt mod syd med udhus, fin terrasse i komposit, overdækket terrasse mod vest og pavillion, hvor aftensolen kan nydes. Huset er energivenligt med solceller og luft/luft varmepumpe i stuen. Der er ydermere dobbelt carport.
Boligen er lys og indbydende og byder på lækkert bryggers, køkken/alrum m. HTH-inventar, gulvvarme og skøn karnap, der giver et rigtig godt lysindfald, stor spiseafdeling m. ovenlys og nedgang til dagligstue m. udgang til haven, værelse/kontor, nyere badeværelse m. brus og gulvvarme, soveværelse m. faste skabe, børneafdeling m. entré, 2 gode værelser samt badeværelse m. gulvvarme.
En skøn bolig der bør ses!

Jeg er din lokale mægler

Jeg har været mægler hele mit voksenliv. For mig er det ikke bare et job - det er en livsstil og en passion!

Mette Lüt Knudsborg

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, købermægler, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

mlp@edc.dk61 61 85 3374 56 38 00EDC Lüt Petersen ApS