Villa fra EDC

Havvejen 29, Vilstrup

6100 Haderslev

645.000 kr.

4/3 rum, 104 m²

Regulær 1 plans villa med rolig beliggenhed i Sdr Vilstrup.

Velkommen til Havvejen 29 – En gulstensvilla i original stand, hvor I som køber har mulighed for at sætte jeres eget præg.

Udvendigt fremstår huset med mørkt eternittag og grønne trævinduer. Ligeledes finder I en lille carport og et ekstra redskabsrum med plads til opbevaring. Mod sydvest, med udgang fra stuen, finder i en dejlig solterasse, hvor der kan nydes mange hyggelige grillaftener og meget mere.

Boligens 104 m² byder på et praktisk bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra adgang til et viktualierum og et ældre køkken med lille spiseplads. Stuen er dejlig stor med gode vinduespartier og en hyggelig brændeovn. Ydermere et klassisk badeværelse med brus, en fordelingsgang og 3 værelser.

Beliggenheden i byen giver kort afstand til friskolen, daginstitution og sport­s­fa­ci­li­te­ter.

Alt i alt en dejlig murstensvilla med mange muligheder.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Hansen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler, MDE

thha@edc.dk28 14 80 8473 31 41 33EDC Poul Erik Bech, Aabenraa A/S