Villa fra EDC

Kalkovnsvej 5

6100 Haderslev

1.985.000 kr.

5/3 rum, 169 m²

Klassisk villa med fantastisk udsigt over Lystbådehavnen

Sjældent finder man en villa med central beliggenhed, og udsigt til Lystbådehavnen. Du vil få kort afstand til gågaden, hvor du kan nyde shopping butikkerne, eller byens hyggelige cafeer. Er du mere til naturskønne områder, så ligger Damparken inden for gåafstand. Nærområdet byder også på skoler, idrætscenter og forskellige dag­lig­va­re­bu­tik­ker.

Villaen byder indenfor i en entré, som fungerer som fordelingsgang til villaens rum. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, og her er trappen til førstesalen. Køkkenet er pænt, har god bordplads og der er plads til en mindre spiseplads. Fra spisestuen er der direkte udgang til terrassen, hvor du har flot udsigt over Lystbådehavnen. I de varme sommermåneder er terrassen det oplagte sted til hyggelige sammenkomster med familie og venner. Stuen er rummelig, og de mange vinduer giver et flot lys til rummet, og du kan herfra nyde udsigten til Lysebådehavnen.
Førstesalen byder på et stort soveværelse, to børneværelser og et velholdt badeværelse med badekar.
I kælderen finder du et veludnyttet bryggers, to disponible rum og et værksted. Fra bryggerset er der direkte udgang til villaens carport.

Træder vi udenfor finder i en dejligt privat have, og en overdækket terrasse.

Ude godt men hjemme bedst....

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Ivan Filtenborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar

ivan@edc.dk73 52 04 04EDC Filtenborg