Villa fra EDC

Gl Skovbølvej 8, Skovbøl

6200 Aabenraa

695.000 kr.

4/3 rum, 100 m²

1 plans villa beliggende ud til grønne marker - 100 m² bolig + 24 m² udestue

Velkommen til Gl. Skovbølvej 8 - Nu får I endelig chancen for at bo på en ugeneret vej i smukke omgivelser med få km. til bl.a. Gråsten, Felsted og Varnæs. Via mo­tor­vejs­for­bin­del­sen kan I hurtigt komme rundt, således både Sønderborg og Aabenraa kan tilkøres med en transporttid på henholdsvis 15-20 minutter.

Udvendigt fremstår huset med gule mursten, mørkt eternittag og trævinduer. I ankommer til en grusbelagt indkørsel med mulighed for parkering i carporten. Herudover finder i et praktisk redskabsrum med mulighed for opbevaring samt et fyrrum med placering af træpillefyret fra 2012. Haven er let passelig primært anlagt med græs, et pænt udhus, enkelte træer samt gode ter­ras­se­for­hold mod vest.

Indvendigt har huset gennemgået en løbende istandsættelse i sælgers ejertid, således huset fremstår indbydende. I bliver budt velkommen i en hyggelig entré med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra adgang til et lyst køkken med god bordplads og lille spiseplads til de lette måltider.
I stuen kan familien samles ligesom den flotte udestue flittigt kan benyttes. Her er godt lysindfald fra vest, som forlænger den danske sommer.

Ydermere finder i 3 gode værelser, en fordelingsgang og et pænt badeværelse

Ejendommen er beliggende 2 kilometer fra Varnæs, som er en hyggelig landsby omkranset af god natur. Inden for kort cykelafstand er byens populære kommuneskole. Ligeledes finder I ind­købs­mu­lig­hed i både Bovrup og Felsted. Skolebussen kører både til Felsted skole og Varnæs skole hver morgen og eftermiddag.

Alt i alt en indbydende villa i rolige omgivelser.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Hansen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler, MDE

thha@edc.dk28 14 80 8473 31 41 33EDC Poul Erik Bech, Aabenraa A/S