Villa fra EDC

Grønnevej 3

6200 Aabenraa

1.645.000 kr.

3/2 rum, 126 m²
Solgt

Velrenoveret byhus med central beliggenhed i Aabenraa

Velkommen til Grønnevej 3 - et dejligt byhus med en skøn gårdhave. Huset har gennemgået en stor renovering fra 2018 og frem, således at ejendommen i dag står knivskarpt og klar til indflytning. Sælger har lavet en komplet renovering indvendigt og har desuden lavet nyt strøm, indlagt gulvvarme i hele underetagen foruden trapperummet, efterisoleret flere steder samt etableret en lækker gårdhave mod sydvest.

Udvendigt fremstår huset nydeligt med hvidpudsede facader og eternittag. Huset er opført i 1900 mens overetagen blev inddraget til beboelse i 2003.

Indvendigt byder huset på 126 m² veldisponerede kvadratmeter. I stueplan finder du et godt bryggers med god skabsplads og mulighed for va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra videre adgang til et pænt badeværelse med bruseniche samt et køkken-alrum med hvide køk­ke­n­e­le­men­ter fra Kvik. Stuen/alrummet er kendetegnet ved de store vinduespartier som giver masser af lys og en god rumfornemmelse. Fra stuen har du adgang til gårdhaven der vender perfekt for solen og giver rig mulighed for, at nyde solen.

Husets første sal byder på repos, to soveværelser, et walk-in og et flot badeværelse.

Den primære varmekilde er fjernvarme og med mulighed for supplering fra luft-til-luft varmepumpe med placering på første salen.

Med adresse på Grønnevej kommer I til at bo veletableret nær centrum af Aabenraa med gåafstand til indkøb, dag­in­sti­tu­tio­ner og meget mere. Blot 700 meter fra huset finder I Aabenraas gågade ShopiCity. Er der skolebørn eller studerende i hjemmet, kan disse glæde sig over, at det tager få minutter på enten gåben eller cykel til dagens undervisning.

Alt i alt et dejligt hus hvor både beliggenhed og standen går op i en højere enhed.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Hansen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler, MDE

thha@edc.dk28 14 80 8473 31 41 33EDC Poul Erik Bech, Aabenraa A/S