Villa fra EDC

Nørregade 14, Varnæs

6200 Aabenraa

1.295.000 kr.

5/3 rum, 152 m²

Jordvarme, solceller og en top beliggenhed i landsbyen Varnæs

Kunne I tænke jer at bo med fri udsigt til åbne marker og alligevel være tæt på alle hverdagens fornødenheder? Så er denne villa på Nørregade 14 i Varnæs et helt oplagt valg. Huset ligger nemlig flot omkranset af et åbent landskab på alle fire sider, og fra stuen på førstesalen kan I nyde den ugenerede udsigt i første parket.
Villaen rummer indvendigt 152 m2 bolig, som er fordelt på et stueplan og en førstesal. Den øvre etage er dedikeret til den dejlige udsigtsstue, der har trægulv og loft til kip med charmerende hånebånd. Her er der også mulighed for at etablere en lækker altan, så udsigten kan nydes under åben himmel, når vejret tillader det.

Stueplan er indrettet med en separat værelses- og op­holds­af­de­ling, der er forbundet af et stort bryggers. Begge afdelinger har eget badeværelse, og med tre regulære værelser er der fint med plads til en familie på fire. I op­holds­af­de­lin­gen, hvor stuen og køkken-alrummet ligger i åben forbindelse, er der lagt et lyst flisegulv, som er let at rengøre, og samtidig får afdelingen et dejligt lysindfald fra både øst og vest. Fra køkkenet er der også udgang til en bred, sydvestvendt terrasse, som er delvist overdækket, og her kan I sidde helt uforstyrret uden indkig fra naboer.

Huset opvarmes med et jordvarmeanlæg fra 2010 og der er gulvvarme i hele stueplan. Solcellerne er fra 2012, som betyder at I som ny køber vil have en minimal varme og strøm regning.

Ud over den uspolerede udsigt kan I glæde jer over at have alt det praktiske lige ved hånden. På små fem minutter kan I nemlig cykle til Varnæs Skole samt byens stadion, og kun tre kilometer væk er der børnehave og købmand. Tager I bilen, kan I samtidig nå til Aabenraa bymidte på under et kvarter.

Der gøres opmærksom på at de nuværende ejere af Nørregade 14, har lejet et mindre jordstykke mod vest ved naboejendommen. Arealet bruges som ekstra gårdsplads og have som er anlagt med græs. Der foreligger en skriftlig lejeaftale herpå, og som kan overtages af ny ejer. Den årlige leje udgør kr. 250. Lejeaftalen kan fremsendes ved at kontakte ejendomsmægler


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Hansen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler, MDE

thha@edc.dk28 14 80 8473 31 41 33EDC Poul Erik Bech, Aabenraa A/S