Villa fra EDC

Præstegaardsvej 6, Felsted

6200 Aabenraa

1.275.000 kr.

6/4 rum, 170 m²

Villa i ind­flyt­nings­klar stand med naturskønne omgivelser

Velkommen til Præ­s­te­gaards­vej 6 – Her finder I et dejligt hus med 170 veldisponerede kvadratmeter der er renoveret og ombygget fra 2006-2013.
Boligen fremstår med hvide facader, mahognivinduer og sort tegltag fra 2007.
Villaen fremstår pæn og boligens 170m² i to plan byder på en velfungerende planløsning. I stueplan finder du stort bryggers, godt spisekøkken, badeværelse, soveværelse med tilstødende walk-in samt stor spisestue med adgang til 1. salen. Her finder du to gode værelser, et badeværelse samt en stor dejlig stue med brændeovn samt udsigt over marker.

Fra hoveddøren er kort afstand til alle faciliteterne der bl.a. byder på både dansk og tysk børnehave, kommunal skole, et hav af fri­tidsak­ti­vi­te­ter samt gode ind­købs­mu­lig­he­der i SPAR.

Den skønne have er let overkommelig og grænser op til grønne marker så langt øjet rækker og emmer af idyl.

Til huset hører desuden carport på 38 kvm. med integreret isoleret skur.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristina Schlømer

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

krsc@edc.dk21 73 74 8573 31 41 32EDC Poul Erik Bech, Aabenraa A/S