Villa fra EDC

Søgårdvej 9, Kliplev

6200 Aabenraa

825.000 kr.

4/3 rum, 130 m²
Købsaftale underskrevet

Rummelig vinkelbygget rødstensvilla med flot udsigt til mark og eng samt øvrig natur.

Rummelig vinkelbygget rødstensvilla med flot udsigt til mark og eng samt øvrig natur.

Villaen er opført i 1976 med nyt sort eternittag fra 2019, nye ved­li­ge­hol­del­ses­frie sternkanter og 1 gavlbeklædning samt delvis nye tagrender.

Villaen indeholder bl. a. vindfang med klinkegulv. Gæstetoilet med væg- og gulvfliser. Stor vinkelstue med faste tæpper og hvidt laminatloft, ældre (ældre end 2003) brændeovn og udgang til sydvest vendt udestue. Spisekøkken med skabe i eg med fyldningslåger, vinylgulv og god spiseplads. Bryggers/bagindgang med klinkegulv, skabe og bordplade samt install. for vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med væg- og gulvfliser, kar og brus samt arrangement med håndvask. Soveværelse med faste tæpper og skabe. 2 børneværelser med faste tæpper og skabe.

Boligen opvarmes med el-varme med delvis nye el-paneler og for­holds­mæs­sigt billigt i drift!

En pæn og godt vedligeholdt bolig.

Stor vinkelbygget carport med redskabsrum. Haven som grænser ud til åbne marker og anden natur er udlagt med græs og en del bevoksning. Indkørslen deles med naboejendom.

En villa beliggende på indfaldsvej i Kliplev som vi meget gerne fremviser!


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Preben Christensen

Ejendomsmægler, valuar MDE - konsulent

psc@edc.dk20 46 48 6820 46 48 68EDC Erhverv Poul Erik Bech