Villa fra EDC

Kirkegade 1, Hjordkær

6230 Rødekro

495.000 kr.

4/3 rum, 196 m²

Prisbillig ejendom med mulighed for at sætte dit eget præg

Beliggende på Kirkegade i Hjordkær, udbydes denne rummelige villa til salg. Huset er bygget i 1910 og rummer i alt 196 kvadratmeter, fordelt på 2 etager.

Ejendommen står delvist ufærdiggjort ift. påbegyndt renove­rings­ar­bej­de, primært på 1. sal. Som køber har du derfor mulighed for at erhverve en rummelig ejendom til en overkommelig pris, hvor du samtidig kan sætte dit eget præg.

Stueetagen indeholder: Entré / indgangsparti, med videre adgang til lyst og rummeligt køkken med spiseplads – herfra er der adgang til grovkøkken” med god skabsplads og op­be­va­rings­plads. Stor og lysfyldt stue, med udgang til terrassen. Godt og regulært soveværelse. Tilmed findes badeværelse med badekar og gæstetoilet.

1. sal fremstår delvist ufærdiggjort ift. tidl. påbegyndt renove­rings­ar­bej­de. Her findes 2 værelser og 3 disponible rum. Tilmed er der klargjort til, at der kan laves et badeværelse og der er i det store rum klargjort til, at der kan laves 2 separate værelser, eller skabe et stort ”multirum”.

Udvendigt findes have, primært i græs og med en god, delvist overdækket terrasse. Tilmed findes par­ke­rings­a­re­al samt mindre udhus.

Søger du en ejendom til overkommelig pris, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg, er Kirkegade 1 bestemt et besøg værd.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jonas Møller Kortegaard

Partner, ejendomsmægler, MDE

jokor@edc.dk51 53 27 0473 66 33 35EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S