Villa fra EDC

Kærvej 7, Jejsing

6270 Tønder

795.000 kr.

5 rum, 146 m²

En ejers et plans villa i Jejsing

Er du på jagt efter en et plans villa så læs med her!

En ejers et plans villa i jejsing som er særdeles godt udnyttet udbydes nu hos EDC Tønder. Ejendommen er særdeles velholdt og byder på en moderne god planløsning. Huset ligger i gå afstand til Jejsing friskole, daginstituion og busstoppested.

Huset fremstår særdeles flot i murvækret, med trævinduer og nyere tag fra 2010. Huset er opvarmet med elvarme, suppeleret med en varmepumpe. Huset fordeler sig på 146 kvm bolig samt 56 kvm garage.
Ydermere er der en lækker brændovn som står central placeret i huset. Denne bruges af nuværende sælger og kan varme store dele af huset op.

Jejsing er en rigtig aktiv by med et rigtig godt og aktiv foreningsliv. Her kan bl.a. nævnes den gode fri skole, Tysk og Dansk børnehave, der er et tysk mindre tal, tyske og danske gudstjenester. Ydermere er der at finde et godt forsamlingshus og bankohallen. Byen er aktiv og her er rig mulighed for at holde sig aktiv.

Til huset hører også en stor dejlig grund på hele 1.550 kvm. Her er rig mulighed for boldspil, trampolin, bede og måske enda et orangeri?

Søger familien et ind­flyt­nings­klart hus men med mulighed for at sætte sit eget præg så kontakt mig endelig for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.