Villa fra EDC

Bajstrup Nyvej 19, Bajstrup

6360 Tinglev

845.000 kr.

4/3 rum, 143 m²
Købsaftale underskrevet

Velholdt familievilla med tilhørende 51 m² garage/redskabsrum

Regulær etplansvilla beliggende på lukket villalomme i landsbyen Bajstrup mellem Tinglev og Kruså/Padborg. Boligen, som sælger lod opføre i 1981, fremstår forholdsvis autentisk, og yderst velholdt. Dog er gavle og sternbrædder udskiftet til fibercement, ligesom flertallet af vinduer er udskiftet til harmoniske trævinduer og endelig er badeværelset moderniseret i ca. 1998/1999. Til grunden hører en 976 m² grund, der fremstår velplejet og med grusbelagt indkørsel. 51 m² muret garage med elport og bagveliggende redskabsrum.

Indvendigt bydes du velkommen i en baggang med klinkegulv, bordplade med vask og plads til vaskemaskine. Massivt trækøkken med vi­nyl­la­mi­nat­gulv og plads til at familien kan samles omkring spisebordet til dagens måltider. Adgang til spisekammet med brunt klinkegulv. 2 børneværelser med gulvtæppe og faste skabe. Rummelig dagligstue med gulvtæppe og adgang til udestue med PVC vinduer, flisebund og PVC tag. Stort badeværelse med lyst klinkegulv med el-gulvvarme, lys vægflise, godt med skabsplads og bruser med forhæng. For­æl­dresove­væ­rel­se med gulvtæppe og 5 skabe.

Bajstrup er en lille og velfungerende landsby med et aktivt lokalsamfund og flere arrangementer på sportspladsen eller i den tidligere brandstation, som i dag er omdannet til forsamlingshus. Der er skolebus forbindelse til Tinglev, ligesom der er cykelsti til Tinglev. Om­kring­lig­gen­de natur med plantage, åløb og land­brugs­a­re­a­ler. Kort afstand til den dansk-tyske grænse og mo­tor­vejstil­kørs­len ved Kruså eller Kliplev.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Brian Diemer-Marcussen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@edc.dk40 46 30 4073 66 33 34EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S