Villa fra EDC

Vænget 15

6360 Tinglev

1.495.000 kr.

5/4 rum, 150 m²

Gen­nem­renove­ret bolig centralt i Tinglev

Yderst centralt beliggende i Tinglev midtby, og således med gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der­ne på Centerpladsen, samt banegården med tog- og bus­for­bin­del­ser udadtil, finder du denne gennemførte familievilla. Siden sælgerne købte den i 2021, har de brugt deres fritid på at gennemrenovere boligen, således det nu kun er færdiggørelse af haven der resterer. Sælgerne vil nu gerne videre til et nyt projekt, og derfor er boligen sat til salg.

Planløsningen, der rummer hele 150 bo­lig­kva­drat­me­ter, indbyder med: Entré med klinkegulv og skydeskabsvæg med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 4 regulære værelser - alle med lamiantgulve og troldtekte lofter. Nydeligt badeværelse med klinkegulv, vandskuret væg, væghængt toilet og hånd­klæ­de­tør­rer på væggen. Endvidere et gæstetoilet med mosaik­klin­ke­gulv. Stort lækkert syd- og vestvendt køkken-alrum og stue i ét. Et kæmpe rum med plads til at hele familien og gæsterne kan samles om hyggelige timers samvær. Bagved køk­ke­n­e­le­men­ter­ne er der på elegant vis blevet plads til et viktualierum. Brændeovnen sørger for hygge og sammen med luft/luft varmepumpen for et behageligt indeklima. Boligens ho­ved­var­mekil­de er naturgas. Fyret er placeret i den 43 m² store garage, samt foranliggende carport.

Boligen har nyt tag fra 2022 og nye PVC vinduer fra 2021. Alt indvendigt i boligen er gen­nem­renove­ret i 2021/2022, og fremstår således nyt, lyst og imødekommende.

Kort sagt du kan flytte direkte ind, og selv gå og hygge med at indrette og færdiggøre haven efter dine ønsker og fantasi. Sjældent udbudt perle med en perfekt beliggenhed. Cykelafstand til skole og børnehave tillige. Og Tinglevstierne indbyder til naturskønne traveture. Kort afstand til nabobyer som Aabenraa og Tønder, eller den dansk-tyske grænse mod syd, samt mo­tor­vejstil­kørs­len ved Torp eller Kliplev.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Brian Diemer-Marcussen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@edc.dk40 46 30 4073 66 33 34EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S