Villa fra EDC

Vænget 20

6360 Tinglev

1.395.000 kr.

6/4 rum, 196 m²

Velkommen til Vænget 20 - her kommer du til at bo yderst centralt i Tinglev by.

Der er gåafstand til Centerpladsen med ind­købs­mu­lig­he­der i Coop365 eller Super Brugsen, banegården, lægehuset og tæt ved naturen og Tinglev Stierne, hvor der kan traves mange skønne ture. Endvidere er der kort cykelafstand til børnehaven og skolen, samt Tinglev Fritidscenter og svømmehal.

Boligen fremstår gedigen og velopført i håndstrøgne sten. Planløsningen er i ét plan og rummer 196 m² boligareal med tilhørende stor og dejlig lukket grund på 1.099 m². Harmoniske trævinduer fra ca. 2002 og originalt ski­fe­re­ter­nit­tag.
Planløsningen indbyder med: Bagindgang/bryggers med vinylgulv, lyst malet loft og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med gulvvarme, lyst malet loft, toilet, vask og bruser med forhæng. Forbindelse til kontor/værelse med gulvtæppe og lyst malet loft. Køkkenet fremstår med elementer fra ca. 2002, vinylgulv og lyst malet loft. Fra det store vinduesparti mod syd er der et dejligt lysindfald, samt udgang til haven og stor overdækket terrasse. Stue med gulvtæppe og dejligt lysindfald fra de store sydvendte vinduespartier - dette rum kunne indlemmes, såfremt du ønsker et endnu større køkken-alrum med rigtig god plads. Endnu en stor stue, der tidligere var poolrum, med gulvtæppe, lyst malet listeloft og rustik vandskuret væg, samt dejligt lysindfald og udsyn til haven. For­æl­dresove­væ­rel­se med gulvtæppe, faste skabe samt lyst malet loft. Badeværelse med gulvvarme, badekar, toilet, dobbelt vask, brusekabine og sauna. Ho­ve­d­ind­gangs­par­ti med forbindelse til gæsteværelse med vinylgulv og lyst loft samt gæstetoilet med klinkegulv, toilet og vask.

Udvendigt finder du en dejlig lukket have, hvor solen kan nydes stort set hele dagen. Stor overdækket terrasse. Fyrrum/værksted med klinkegulv, troldtekt loft, Bosch gasfyr fra ca. 2004. Tillige et redskabsrum med støbt gulv, disponibelt rum samt muret carport til bilen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Brian Diemer-Marcussen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@edc.dk40 46 30 4073 66 33 34EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S