Villa fra EDC

Fogderupvej 15

6372 Bylderup-Bov

2.295.000 kr.

6 rum, 219 m²

Hobbyejendom med plads til heste

I landlige omgivelser få minutters kørsel fra Ravsted, finder I dette præsentable landsted. Her er god plads til den store familie, der ønsker sig et rigt friluftsliv, her er en skøn natur og der er højt til himlen. Udenoms­a­re­a­ler­ne på denne ejendom kan opfylde alle ønsker hos en aktiv familie.
Boligen ligger centralt og tæt på mo­tor­vejs­net­tet, samt større byer som Aabenraa, Rødekro og Tønder.

Huset er igennem det seneste årti løbende blevet renoveret så det i dag fremstår lys i ind­flyt­nings­klar stand. Planløsningen byder på flot lyst Vordingborg bryggers, originalt men velholdt badeværelse med bruser og kar samt et godt soveværelse med indb. skabe. Her er ligeledes stort flot køkkenalrum med lyst inventar fra Vordingborg, god stue samt praktisk værelse.

1. salen byder på charmerende repos, 3 gode værelser samt moderne badeværelse.

Boligen bliver opvarmet med jordvarme.

Haven giver familiens yngste masser af plads til leg og boldspil. Her er dejlige hyggekroge, frugttræer og bålsted - Der er også rigeligt af plads i udhusene. Her er stald med stemningsfuld gildesal og the-køkken samt garageafdeling med autolift og en 4 meter el-port.
Her er desuden mindre lade med 2 hestebokse og god opbevaring - her er også mulighed for løsdrift.

Til ejendommen hører ca. 4,3 ha. jord. De 1,5 hektarer er beliggende rundt om selve ejendommen og de resterende ca. 2,7 ha er skov med egen sø, som er beliggende i nærheden. Her er et rigt dyreliv i form af masser af rådyr, fasaner og harer, så muligheden for jagt er til stede. Er man ikke til det, så kan man tage familien med på hyggelige udflugter på egen grund med bålmad og overnatning under stjernerne. Her er også muligheder for bilværksted, dyrehold og hob­by­ak­ti­vi­te­ter.

Få minutter kørsel fra ejendommen ligger Ravsted, som er et aktivt lokalsamfund med mange spændende ting. Byen er velfungerende og byder b.la. på dagpleje, 2 Børnehaver, 2 skoler og SFO samt Let-Køb, slagterbutik og et udendørs svømmebassin. I kan læse mere om byen og dens aktiviteter på

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.