Villa fra EDC

Surreroj 73, Bylderup

6372 Bylderup-Bov

965.000 kr.

4/5 rum, 144 m²

Ind­flyt­nings­klar familievilla med 4 værelser - Køkken og bad renoveret i 2020

Beliggende på en lukket villavej i Bylderup-Bov, finder du denne regulære familievilla fra 1978 med 144 m² boligareal og muret carport på 30 m².
Planløsningen indbyder med: Hovedindgang/fordelingsgang med klinkegulv. Rummelig vinkelstue med et dejligt lysindfald fra de store vinduer samt brændeovn der sørger for hygge og lune. Lyst køkken-alrum renoveret i ca. 2020 med vinylgulv og lille spiseplads. Badeværelse som tillige er renoveret i ca. 2020 med klinkegulv med el-gulvvarme, malet væg, toilet og bruser. Soveværelse med laminatgulv og skydeskabsvæg samt kontor/værelse med laminatgulv. Tilbygning fra ca. 2000 indeholdende 2 gode værelser - begge disse med laminatgulv, og fra det ene er der tilmed ud­gangs­mu­lig­hed til overdækning og haven. Overalt i boligen er der lyse lofter. Opvarmning sker med Panasonic luft-/luftvarmepumpe i stuen

Udvendigt fremstår boligen med en god indkørsel med belægningssten, samt en letpasselig have med græsplæne. Boligen fremstår med vandskurede facader der er lyst malet i 2022. Nyere eternittag fra ca. 2013 samt letpasselige PVC vinduer, hvoraf de ældre er fra ca. 1997.

Bylderup-Bov er en god og velfungerende by med et aktivt sammenhold og aktiviteter for alle i familien. Her finder du gode skoler, børnehaver, svømmebad og idrætshal. Slogsherreds-Hus danner rammerne om spændende kulturelle aktiviteter, og den lokale købmand sørger for, at du altid har mad i køleskabet. Bus­for­bin­del­ser til Aabenraa, Tønder og Tinglev. Endvidere kort afstand til den dansk-tyske grænse ved Pebersmark eller Sæd.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Brian Diemer-Marcussen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@edc.dk40 46 30 4073 66 33 34EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S