Villa fra EDC

Gammeldam 75

6430 Nordborg

1.895.000 kr.

5/3 rum, 150 m²

Kvalitetsvilla fra 2007 med udsigt, garage og flot energimærke ”B”

Her er en attraktiv mulighed for at erhverve en ind­flyt­nings­klar og yderst veldisponeret kvalitetsvilla på Gammeldam. Boligen er opført i 2007 med løbende modernisering og opdatering - senest er der indlagt fjernvarme på ejendommen.
Villaen rummer samlet 200 m2, hvoraf de 150 m2 er boligareal og derudover får man en lækker garage på 50 m2 med integreret værksted og elhejs.

Villaen er opført i lækre kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og har mange fine in­dret­nings­løs­nin­ger, som gør at villaen har en skøn atmosfære og samtidigt fremstår yderst veludnyttet uden spildplads.
Energimæssigt er villaen også helt up-to-date idet der er indlagt fjernvarme på ejendommen, som selvfølgelig har gulvvarme overalt. Villaen har fået et flot Energimærke "B"

Villaen er højtbeliggende på 885 m2 stor grund, hvor man har en flot udsigt udover marker og naturlandskab - både fra boligen, men også fra de mange velanlagte terrasser og hyggekroge, som virkelig giver mange muligheder for at nyde udelivet

Gammeldam 75 indeholder bl.a. følgende:
Rummelig entré, stor stue, samt separat spisestue. Villaen har 2 pæne badeværelser og 3 gode soveværelser. Derudover stort køkken-alrum med praktisk viktualierum og bryg­ger­s­af­de­ling med plads til vaskesøjle og direkte adgang til garagen

Villaen har en naturskøn beliggenhed, men samtidigt også med attraktiv kort afstand til mange ting i dagligdagen. Bl.a. skole, pas­nings­mu­lig­he­der og ind­købs­mu­lig­he­der. Derudover attraktioner som Nordborg Slot, Danfoss Univers og Dyvig lystbådehavn som har et herligt havnemiljø.

En ind­flyt­nings­klar villa i høj kvalitet med god regulær planløsning og beliggenhed i attraktivt område.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Casper Christensen

Salg og vurdering

cac@edc.dk51 42 91 4458 58 73 89EDC Poul Erik Bech