Villa fra EDC

Kirsebærhaven 12

6430 Nordborg

925.000 kr.

5/3 rum, 133 m²

Arkitekttegnet 70ér villa på lukket vænge i attraktivt område

Her er muligheden for at erhverve en velholdt og veldisponeret villa på 133 m2 i original og god stand. Villaen har en god regulær planløsning med fine muligheder for at etablere flere værelser, køkken-alrum og dermed gøre villaens inddeling endnu mere tidssvarende.
Villaen indeholder bl.a. 3 gode soveværelser, dagligstue med adgang til separat spisestue, stor entre, praktisk bryggers med adgang til viktualierum, separat spisekøkken og stort badeværelse.
Villaen er beliggende på stor velanlagt grund på 947 m2 der med sin lukkede opvoksede have giver dejligt ugenert udeliv. Fra stuen er der udgang til skøn overdækket terrasse hvorfra haven kan nydes.

Ejendommen har fået et fint energimærke ”C” og har både indlagt fjernvarme og brændeovn som supplerende varmeforsyning.

Villaen er beliggende med kort afstand til de fleste af dagligdagens nødvendigheder, såsom skole, dag­in­sti­tu­tio­ner og ind­købs­mu­lig­he­der.

En pæn og velholdt villa med en god planløsning og beliggenhed.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Louise Beyer

Partner, ejendomsmægler, MDE

embe@edc.dk24 82 21 1858 58 76 27EDC Poul Erik Bech