Villa fra EDC

Søvænget 3

6430 Nordborg

2.495.000 kr.

5/3 rum, 130 m²

Sjælden udbudt ejendom med den flotteste udsigt direkte ud over Nordborg Sø.

En sjælden udbudt ejendom beliggende med den flotteste udsigt direkte ud over Nordborg Sø.

Ejendommen som fremstår pæn og velholdt er indrettet med lys entre med garderobe, flot badeværelse med bruseniche, vask med skuffeelement, stort skabs­ar­ran­ge­ment med spejl og håndklædetører. Fra entre er der via glasdør indgang til stor stue med plads til stort spisebord og hvor man kan sidde og nyde den flotte udsigt ud over Slotssøen. Der er herudover gode møb­le­rings­mu­lig­he­der til bl.a. so­faar­ran­ge­ment m.m. Der er centralt i stuen placeret en brændeovn. I åben forbindelse med stuen er der adgang til køkken med god skabsplads og til yderligere en stue med stort glasparti og dør ud til terrasse hvor der ligeledes er flot udsigt til Slotssøen og Slottet. I denne stue er der store glaspartier og yderligere en dør ud til terrasse bag stuen. Der er pæne trægulve i begge stuer.

Fra entre er der trappe op til 1 sal som er indrettet med stort soveværelse med udgang via ny dør til altan ud mod Slotssøen, hertil kommer yderligere 2 værelser, samt toilet med vask. Der er pæne trægulve på 1 sal.

Fra entre kommer man ned til god anvendelig kælder som har 2 gode disponible rum, spisekammer, yderligere et godt lyst disponibelt rum, samt bryggers/vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er også indgang udefra til kælderen.

Til ejendommen hører stor garage på ca. 100m2 med port og højt til loftet, samt orangeri ligeledes med stor port.

Haven er flot anlagt med bl.a. rosenhave.

Ud over at ejendommen har en god udsigt, så er der kun kort gåafstand til midtbyen med skole, indkøb m.m. Der er også uden for ejendommen mulighed for gåtur langs Slotssøen, samt få kilometer til stranden i Købingsmark hvor der er fin sandstrand ud til Lillebælt.

En rigtig flot velbeliggende ejendom.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Peter Støchel

Ejendomsmægler / Cand. jur.

pes@edc.dk26 83 60 5358 58 75 20EDC Poul Erik Bech, Guderup