Villa fra EDC

Bæk Østerforte 1, Bæk

6500 Vojens

795.000 kr.

4/3 rum, 141 m²

Charmerende ejendom med kort afstand til Vojens

Drømmer du om at bo landligt med kort afstand til Vojens, så har du her muligheden for at erhverve en charmerende bolig med masser af udenomsplads.
Ejendommen er beliggende på et 2.500 m² dejligt stort grundstykke, hvor mulighederne er mange for den pladskrævende køber. Du har en fantastisk udsigt over det kuperede terræn samt en dejlig forhøjet træterrasse hvor mange hyggelige forårs- og sommertimer kan nydes.
Endvidere har du udvendigt en god gårdsplads samt en dejlig have med egen sø og hvor haven primært er udlagt i græs. Derudover har du en god dobbeltgarage som er bygget i 2014 på 60 m². Vinkelbygget staldbygning der er indrettet med bryggers med installation til vaskemaskine, værksted med monteret lift, fyrrum med installeret træ- og pillefyr. Derudover har du i samme bygning et viktualierum, og et rum til opbevaring.
Sælger har tænkt energi, da der både er solceller til varmt vand og til el. Og der er installeret pille brændeovn i stuen.
Indvendigt byder de hyggelig 141 m² bo­lig­kva­drat­me­ter på en god entre med opgang til 1. sal samt udgang til en kombineret havestue og overdækket indgangsparti. I forbindelse med entre er der et rummeligt og charmerende badeværelse med bruseniche. Funktionel køkken, spisestue med loft til kip og synlige bjælker, opholdsstue med pilleovn samt et soveværelse med walk-in-closet.
På 1. sal har du et stort opholdsrum/aktivitetsrum der på nuværende tidspunkt bliver brugt til træningsrum. Endvidere er der et stort soveværelse. En 1. sal der er ideel til teenageren.

I loftsetagen er der yderligere muligheder for at udnytte det uudnyttede loftsrum over stalden.

En spændende ejendom der byder på nogle gode rammer og med masser af muligheder


EDC tilbyder gratis flyt­te­for­sik­ring til både køber og sælger.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre

Her i butikken er det utroligt vigtigt at i som kunder kan føle jer godt tilpas. Vi vil gerne vise jer, at i er i centrum når i sælger eller køber fast ejendom.

Alfred Grosbøl

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ag@edc.dk30 91 24 8474 54 24 84EDC Grosbøl ApS