Villa fra EDC

Bjergvang 10, Skrydstrup

6500 Vojens

895.000 kr.

5/4 rum, 198 m²

Gennemgående lys villa, hvor der er rig plads til familien at være sammen på.

Stort og dejligt hus til familien og familiehygge, som løbende er moderniseret. Her er rig plads til hygge foran ilden i brændeovnen i de mørke timer og om sommeren kan man nyde solen på den åbne terrasse, eller under den overdækkede terrasse i de sidste timer af sommeraftenen. Her er et hus, indrettet til mulighederne for familiehyggen.

Her får du en god beliggenhed i et børnevenligt kvarter i Skrydstrup, hvor der er god cykelsti til Vojens.

Tilhørende villaen er en garage på 28 m² og et skur til opbevaring af haveredskaber.

Denne fine villa rummer hele 198 m², så her er god plads til hele familien. Her bliver du budt velkommen i entréen og i forbindelse hermed er en væ­rel­ses­af­de­ling med tre værelser af god størrelse og tilhørende badeværelse med lyst inventar. Herfra bliver du ført videre til det rummelige køkkenalrum med lyst inventar, hvor der er plads til samvær. Derudover er her udgang til sydvestvendt terrassemiljø. Videre er stuen, som er opdelt i to afdelinger hvor der både er brændeovn og pejs, der kan hygges omkring, samt udgang til terrassen. Et soveværelse med udgang til haven og tilhørende er et stort badeværelse med flot inventar og sauna, hvor der er mulighed for at lave et walk-in-closet. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset med plads til vaskemiljø og familiens overtøj og derudover er her et viktualierum.

En overkommelig størrelse have, som er nem at passe i hverdagen. Her er rig mulighed for at nyde sommeren, da den sydvestvendte terrasse både er med overdækning og solterrasse. Ud over denne er her også en sydøstvendt terrasse.

Villaen er beliggende i Skrydstrup der er en hyggelig by med et godt lokalsamfund. Derudover er her pas­nings­mu­lig­hed for de mindste da her er en børnehave, vuggestue, dagpleje, samt en sko­le­bu­s­ord­ning for klassetrin 0.-4. klasse. Endvidere ligger byen tæt op ad Vojens, hvor der også er god cykelsti til. Her har du mulighed for indkøb både dagligvarer og større indkøb. Derudover har byen sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Endvidere har byen sin egen skole samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der - byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Fakta om Haderslev (55.353 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
24,36
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.370 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.531 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.134 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,6

Oplysninger

Sagsnr.
60904646
Boligareal
198 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
839 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
1977
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.371 kr.
Pris/m²
4.303 kr.
Liggetid
310 dage
Pris
895.000 kr.
Prisudvikling
0 %
Vægtet areal
208 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.243 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.109 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 6574 54 24 84EDC Grosbøl ApS