Villa fra EDC

Borgvej 1, Maugstrup

6500 Vojens

495.000 kr.

4/3 rum, 97 m²

Hyggeligt stråtækket ejendom i en lille landsby.

Yderst charmerende gulmalet stråtækket hus med sprossede vinduer, som emmer af historie og idyl. Huset er opført i 1800, men er løbende renoveret. Her får du en central beliggenhed i landsbyen Maugstrup, hvorfra der ikke er langt til både Sommersted og Vojens, hvor der er indkøb og skole.

Tilhørende er en carport på 20 m² med et redskabsskur.

Dette fine og hyggelige hus består af velindrettede 97 m², samt en tilbygning på 16 m². Du bliver budt velkommen i denne tilbygning, som rummer en entré, et bryggers med plads til vaskemiljø og oliefyret fra 2016. Et badeværelse med lyst og nyere inventar, badekar og delvis gulvvarme. Videre træder du ind i det gamle stuehus med flotte synlige bjælker. I det rummelige køkkenalrum med et fint og nyere landkøkken, er der installeret varmepumpe. Derudover er her udgang til den hyggelige have. Gennem den charmende gamle dør, er en fin stue hvorfra der er adgang til et soveværelse og et værelse, hvor der er et tilhørende ekstra værelse, som kan benyttes som walk-in-closet.

En hyggelig have med plads til leg og udfoldelse. Fra den sydvendte terrasse kan sommeren nydes, og herudover er der en overdækket terrasse.

Maugstrup er et hyggeligt landsbysamfund med kort afstand til indkøb i Vojens (7 km) eller Haderslev (13 km) og tæt ved Mo­tor­vejs­af­kør­sel Haderslev Nord (7 km). Huset ligger 4 km fra Simmersted, hvor der er Friskole til og med 8. årgang samt børnehave. I Simmersted er der et fantastisk godt foreningsliv for såvel børn som voksne. Der er en multihal med sal (til idræt mv). Der er ligeledes et flot nyere motionscenter. Byen har også en jagtforening samt flere kreative foreninger. Hvert år har de i byen en hyggelig byfest og motionsløb m.m.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre

Her i butikken er det utroligt vigtigt at i som kunder kan føle jer godt tilpas. Vi vil gerne vise jer, at i er i centrum når i sælger eller køber fast ejendom.

Alfred Grosbøl

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ag@edc.dk30 91 24 8474 54 24 84EDC Grosbøl ApS