Villa fra EDC

Tingvejen 64, Skrydstrup

6500 Vojens

665.000 kr.

4/3 rum, 105 m²

Charmerende ejendom med god garage

I udkanten af Vojens by finder du denne charmerende hvidmalede ejendom med stråtag på 105 m² beboelse og ligeledes 105 m² velfungerende garage/værksted. Ejendommen er beliggende på dejligt stort grundstykke
.
Fra gårdspladsen er der indgang til en rummelig entre med gulvvarme herfra er der adgang til husets badeværelse, her er indrettet med lyst inventar, gulvvarme og bruseniche. Entréen giver endvidere adgang til et hyggeligt køkken med spiseplads, her er endvidere installeret husets oliefyr. Fra køkkenet kan man gå videre til en god stue med plads til både spise- og opholdsstue.

Fra køkkenet kan man gå videre til baggangen med direkte udgang til bryggers med plads til vaskemiljø. Fra bryggerset kan man ligeledes tilgå yderligere to værelser og fra bryggers er der adgang til stald/lade, hvorfra du går direkte ud i garage/værkstedet.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Derudover er der gode ind­købs­fa­ci­li­te­ter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre

Her i butikken er det utroligt vigtigt at i som kunder kan føle jer godt tilpas. Vi vil gerne vise jer, at i er i centrum når i sælger eller køber fast ejendom.

Alfred Grosbøl

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ag@edc.dk30 91 24 8474 54 24 84EDC Grosbøl ApS