Villa fra EDC

Tranevej 28

6500 Vojens

5/4 rum, 193 m²
Solgt

Lys og moderne ejendom med dejlig beliggenhed

Attraktivt placeret i Fug­le­s­økvar­te­ret præsenteres du her for en ejendom med en fantastisk beliggenhed. Her er der tale om et særdeles børnevenligt kvarter, med nem adgang til skøn natur – herunder bl.a. Fuglesøen og de tilhørende naturstier i området. Det her er altså en ejendom der giver optimale muligheder for at nyde den om­kring­lig­gen­de natur til fulde.

Med en veludnyttet planløsning og hele 193 m2 boligareal fordelt på 1,5 plan, mødes du af nogle behagelige, lyse og moderne rammer. Du modtages i entréen og ledes videre gennem det praktiske bryggers til husets hjerte – det store og velholdte køkken/alrum med elementer fra HTH og med masser af plads til at samles og nyde tid med hele familien. Her er der et stort vinduesparti og udgang til den gode vestvendte terrasse.
Fra køkken/alrummet har du direkte adgang til 3 gode værelser - hvoraf 1 kan deles i 2 - og det første af husets 2 badeværelser, derudover ledes du via en solid trappe til endnu flere oplevelser på husets 1. sal.
Her finder du en stor opholdsstue med loft til kip og smukke synlige bjælker, samt endnu et stort vinduesparti hvor naturligt lys kan strømme ind og hvor der er kig til de naturskønne omgivelser. I stuen er der indrettet et praktisk og moderne kontorområde indrammet af glasvægge, der bidrager til et lyst og luftigt arbejdsmiljø. Det er også på 1.sal du finder den store for­æl­dre­af­de­ling, hvor der gennem soveværelset er adgang til husets store badeværelse og herfra ledes du direkte til det store walk-in closet.

Udvendigt fortsætter den positive oplevelse, hvor du finder huset primært omkranset af græs og med enkelte terrasser, der gør haven nem at vedligeholde. MEN havens store trumf må være at sælger har anlagt en mindre sandstrand, der bringer en sydlandsk stemning til Vojens. Når dagen er brugt på den private strand, kan hyggen og som­mer­af­te­ner­ne forlænges ved at rykke ind i udestuen.
Til ejendommen er der en praktisk garage på 50m2, samt en flisebelagt indkørsel med god plads til familiens biler.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Derudover er der gode ind­købs­fa­ci­li­te­ter i begge ender af byen og rådhuscentret byder på diverse shop­ping­mu­lig­he­der. Byen har sine egne skoler samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste og i fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Fakta om Haderslev (55.438 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.633 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.659 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.301 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
60906976
Boligareal
193 m²
Vægtet areal
189 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
790 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Ombygget
2005
Energimærke
C
Liggetid
91 dage

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 65EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84