Villa fra EDC

Parkvej 23

6510 Gram

695.000 kr.

4/3 rum, 129 m²

Dejlig villa beliggende på stille og rolig villavej

Beliggende på en stille og rolig villavej finder du denne fine gulstensvilla med eternittag fra omkring 2009 og trætermo vinduer, som er delvis skiftet omkring 2009. Villaen er opført i 1965 og er meget velholdt og indbydende. Der findes egen trappe med nedgang til Slotsvej, og dermed er der kort afstand til byens skole, indkøb og idræts­fa­ci­li­te­ter. Her er kort afstand til naturen omkring Gram Slot.
Tilhørende er en carport på 31 m² med plads til 2 biler. Derudover en god grusbelagt indkørsel med plads til familiens køretøjer.

Denne fine og gedigne villa består af 129 m² fordelt på en god planløsning. I forbindelse med entréen er der adgang til et mindre køkken med originalt inventar. Herfra går du ind i den hyggelige spise- og opholdsstue med udgang til syd/vestvendt terrasse. En fordelingsgang, 2 værelser, soveværelse med udgang til sydøstvendt terrasse. Dejligt lyst badeværelse fra 2016 med gulvvarme. I forbindelse med bryggerset er der et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I forbindelse med bryggers er der også et værelse.
En hyggelig og overkommelig have, som primært er anlagt i græs og dermed med rig plads til leg og udfoldelse. Terrassen indbyder til grillhygge og nydelse af sommeren.

Gram er en hyggelig by der byder på forskellige muligheder, du kan bl.a. tage nogle dejlige gå- og løbeture i Gram Storskov eller Slotsparken. Derudover har byen sit eget slot, Gram Slot, hvor der afholdes forskellige aktiviteter og hvor den smukke natur kan nydes. Byen har sin egen skole, børnehave, fritidscenter og ind­købs­mu­lig­hed.EDC tilbyder gratis flyt­te­for­sik­ring til både køber og sælger.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre

Her i butikken er det utroligt vigtigt at i som kunder kan føle jer godt tilpas. Vi vil gerne vise jer, at i er i centrum når i sælger eller køber fast ejendom.

Alfred Grosbøl

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ag@edc.dk30 91 24 8474 54 24 84EDC Grosbøl ApS