Villa fra EDC

Damvej 1, Mølby

6560 Sommersted

445.000 kr.

4/3 rum, 155 m²

Velindrettet villa, hvor du får nogle gode og dejlige rammer.

Centralt i landsbyen Mølby, bliver du her mødt at denne nydelige villa. Villaen er opført i 1909, men er løbende renoveret og dermed får du derfor nogle dejlige rammer. Beliggenheden er god, da der herfra er kort afstand til både Sommersted og Jels, hvor der er skole og indkøb.

Denne rummelige villa byder på velindrettede 155 m², hvor du bliver budt velkommen i entréen hvorfra der er trappe til 1.salen. Videre træder du ind i den hyggelige spise- og opholdsstue, hvor der er god plads til at være sammen på og ikke mindst plads til hygge omkring brændeovnen. Endvidere er der herfra udgang til haven. Fra stuen bliver du ført videre til spisekøkkenet med lyst inventar og i forbindelse hermed er soveværelset, samt bryggerset med plads til overtøjet og vaskemiljø. I denne afdeling er også husets badeværelse, der er med nydeligt inventar og gulvvarme. På 1. salen bliver du mødt af en fordelingsgang, som giver adgang til to værelser af god størrelse, hvor der til det ene er et walk-in-closet.

Haven er nydeligt anlagt med træer og græs, og dermed nem at holde i hverdagen. Herudover er der en sydvendt terrasse, hvor sommeren kan nydes med grillhygge.

Tilhørende er en garage på 19 m², samt gode udhusbygninger, hvor der er skur og værksted. Derudover er her også et fyrrum med pillefyret fra 2018.

Huset er beliggende i den lille landsby Mølby, som er med kort afstand til Sommersted, som har sin egen skole, børnehave og købmand. Der er et rigtig godt lokalsamfund og arrangeres årligt forskellige arrangementer for byens borger. Derudover er der 6 km. til Jels hvor der er ind­købs­mu­lig­he­der, Jels Vikingespil og skøn natur omkring Jels Sø. Der er 10 km. til Vojens og 14 km. til Haderslev hvor de større indkøb mv. vil kunne foretages.

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 6574 54 24 84EDC Grosbøl ApS