Villa fra EDC

Danmarksgade 6

6580 Vamdrup

1.295.000 kr.

4/3 rum, 145 m²

Bynær beliggenhed

Centralt beliggende i Vamdrup finder I dette hus med sjæl og romantisk stil. Indretningen vækker en atmosfære fra en tid med stolte hånd­værk­stra­di­tio­ner langt væk fra stål og beton. Central placering til trods vil I opleve masser af ro sammen med de smukke og rustikke bjælker, som går igennem hele boligen, hvor der også er franske døre. I får også et smukt og velholdt køkken med et design, der bidrager til den romantiske atmosfære. Køkkenalrummet køkkenøen indbyder til samvær, og her er masser af op­be­va­rings­plads. Både køkkenalrum og bryggers åbner ud til den store terrasse. Opholdsstuen har masser af naturligt lys og plads til sofarækken, spisebordet og børnenes leg. Badeværelset har gulvvarme og et stort, lækkert badekar med udsyn til terrasse og have. Første etage har soveværelse, to gode børneværelser og badeværelse. Desuden flotte træbjælker og masser af naturligt lys.

Haven er yderst nem at passe, så I får mere tid sammen på terrassen, hvor I kan fange solen fra morgenstunden og til ud på formiddagen ganske uforstyrret. Børn og kæledyr kan løbe frit omkring, da haven er helt lukket af.

Børnefamilier er begyndt at opdage kvarteret. Måske fordi børnene blot har 500 meter til skolen med skolepatrulje, og dag­in­sti­tu­tio­nen er yderst tæt på. Beliggenheden gør det også nemt at købe ind eller pendle. Fem-ti minutters gang er der nemlig til bageren, togstationen, SuperBrugsen og ABC Lavpris. Samtidig bliver I en del af et godt naboskab, hvor folk hilser og snakker godt sammen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Peter Lysgaard

Ejendomsmægler, købermægler, MDE

ply@edc.dk30 50 45 6658 58 73 12EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup