Villa fra EDC

Trelle Ager 63

6580 Vamdrup

1.795.000 kr.

5/3 rum, 176 m²

Teenagevenligt hus i trygt kvarter

Huset byder på en fantastisk planløsning med plads til både samvær og privatliv. I den ene ende af boligen har forældrene soveværelse med dertilhørende badeværelse. I den anden ende er der to børneværelser med egen indgang og badeværelse. Og I kan lukke glasdøren ind til te­e­na­ge­sek­tio­nen, så I kan nyde freden i køkkenalrummet eller stuen, når børnene har besøg. Hjertet i boligen er disse to store rum, hvor køkkenet har gode arbejdsvilkår for kokken, der kan stå og lange mad over bardisken, som adskiller køkken og spisestue. Gæsterne kan gøre ophold her, så man ikke føler sig alene. Opholdsstuen har en helt vidunderlig atmosfære med masser af naturligt lys, som kigger ind gennem glaskarnappen og bidrager til den lune temperatur. Stuen er ideel til store fødselsdage og kan rumme 35 gæster. Boligen har fibernet, hvilket også giver gode forhold, når I arbejder hjemmefra.

Haven er yderst nem at holde, så tiden kan bruges på de forskellige terrasser rundt omkring. Der er godt med plads til børnenes leg, om det er på trampolinen eller boldspil. Haveredskaber og brænde til brændeovnen kan opbevares i skuret. Indkørslen har plads til både bil og trailer.

Kvarteret er ved at blive opdaget af bør­ne­fa­mi­li­er­ne, fordi der er stisystemer rundt i byen, til skolen og dag­in­sti­tu­tio­nen, som ligger få minutter væk på cykel. Det grønne område ved åen er hyggeligt til gåture. I har fem minutter på cykel til SuperBrugsen og Vamdrup Station.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Damgaard Bærentsen

Indehaver, Ejendomsmægler, købermægler MDE

soba@edc.dk21 75 94 0758 58 74 21EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup