Villa fra EDC

Poul la Cours Vej 56

6600 Vejen

5/3 rum, 190 m²
Solgt

Stor lækker nyopført villa

Nu har du muligheden for at erhverve dig en helt ny lækker villa fra Alterna Huse. Der er intet overladt til detaljen, i denne store og gennemtænkte ar­ki­tekt­teg­ne­de livsnyderbolig, i den skønne nyudstykning på Poul la Cours vej i Askov.
Askov er kendetegnet ved at være et godt og trygt sted, hvor børnene kan færdes frit. Men da der kun er få hundrede meter til Vejen, så er alle faciliteter i området. Der er et godt fællesskab i byen, der er centreret om dels børnehave og skole og dels omkring idræts­for­e­nin­gen, spejderliv og andre fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Hertil er der et godt miljø og mange aktiviteter omkring den store Askov Højskole, der er kendt som Danmarks anden ældste.
Selve udstykningen er skønt beliggende i et lukket boligområde ud til åbne marker. Der er cykelstier til hele byens- og områdets faciliteter. Det store skønne le­ge­plads­om­rå­de, består både af multibane til fodbold, basket m.v. samt legeplads til de små og parcour til de voksne.
Husets planløsning er lavet, så der skabes en stor, lukket gårdhave på hele 85 m², der fungerer som et helt naturlig uderum i boligen. Gårdhaven vender mod vest og tag­kon­struk­tio­nen er lavet således, at der gives større intimitet i gård­ha­ve­mil­jø­et.
Allerede når du træder ind i husets entre fornemmer du med det samme, at der er tænkt på alle detaljerne og huset er spækket med løsninger, der gør dagligdagen nemmere og praktisk orienteret. Entréen er mere end rummelig, og fra døren ind i boligen er der et direkte view ud i gårdhaven. Alt det praktiske som der også skal være plads til, teknik, vaskemaskine og opbevaring, er der ikke gået på kompromis med. Det er blot gemt væk i et rum for sig selv, så den rene oplevelse ikke forstyrres af hverdagens prak­ti­ka­li­te­ter.

En lys og åben gang leder dig forbi husets værelser, næsten uden du bemærker det, og ud i det store lyse køkken. Indretningen lægger op til samvær. Her får du lyst til at bruge lang tid på madlavningen, og der er plads til, at hele familien kan deltage. Du kan også bare sætte dig på den hyggelige daybed, hvorfra du kan sidde og nyde synet ud i gårdhaven.

I forlængelse af køkkenet ligger en stor stue og et separat alrum. Stuen er placeret i husets vinkel, og kommer på den måde til at ligge lidt gemt og uforstyrret, adskilt fra alrummet med en mur, som gemmer på en af de detaljer, som for alvor understreger, at dette hus er perfekt til livsnydere: En bar og vinafdeling.

Alrummet har lysindfald i begge sider, og rummet inviterer til afslappet samvær. Herfra er der adgang til et mindre kontor og husets voksenafdeling, med et rummeligt soveværelse, praktisk indrettet på­klæd­nings­væ­rel­se og badeværelse.

Kom ind og oplev huset. Vi glæder os til at vise dig denne fantastiske villa

Fakta om Vejen (42.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.504 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
61012351
Boligareal
190 m²
Vægtet areal
196 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.218 m²
Antal etager
1
Byggeår
2022
Energimærke
A2015
Liggetid
662 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Slangerup

Indehaver, ejendomsmægler, købermægler MDE

ls@edc.dk20 33 45 6658 58 73 11EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup

EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup

Esbjergvej 4A, 6600 Vejen

610@edc.dk75 36 45 66