Villa fra EDC

Thomsensvej 13

6600 Vejen

850.000 kr.

3/2 rum, 96 m²

Veludnyttet ejendom med muligheder

I får 96 gode kvadratmeter i boligen her på Thomsensvej 13 centralt i Vejen, som nu kan blive jeres. Derudover er her sørget for supplerende plads i et par gode ekstrarum.

Udendørs er her ligeledes god plads, for bag ejendommen venter en hyggelig, ugeneret have, og I får derudover et stort, solrigt og velafskærmet areal, der kan benyttes som både par­ke­rings­plads og terrassemiljø.

Boligen er indrettet med to værelser på førstesalen, og her er også et rummeligt gangareal, hvor der eksempelvis kan etableres et hjemmekontor.

I stueplan venter et badeværelse ved entréen samt en opholdsstue, hvorfra der er adgang til køkkenet. Fra køkkenet er der desuden videre adgang til husets bryggers.

Beliggenheden giver jer blot få minutters gang til de nærmeste ind­købs­mu­lig­he­der, og sætter I lidt over fem minutter af til en gåtur, kan I nå de mange gode tilbud i centrum af byen. Nærmeste skole samt gode pasningstilbud for de yngste venter også inden for meget overskuelig afstand fra adressen, og det brede udvalg af fritidstilbud i Vejen Idrætscenter kan I nå efter en cykeltur på under ti minutter.

Kunne I tænke jer at opleve både boligen og beliggenheden på nærmeste hold? Så tøv ikke med at kontakte os.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Miki Unkic

Indehaver, Ejendomsmægler Købermægler, MDE

miki@edc.dk20 20 45 6620 20 45 66EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup