Villa fra EDC

Haderslevvej 63, Jels

6630 Rødding

1.495.000 kr.

6/4 rum, 210 m²

Landlig idyl nær Jels

I fredelige og idylliske omgivelser, kun en kort gåtur fra Jels by, venter denne ejendom nu på nye ejere. Ejendommen fremstår med flere nylige opdateringer, og den er placeret på en 5.907 m² grund med et dejligt udsyn over åbne marker. Beboelsen rummer 210 m², og med et stort udhusareal, der tæller en garage, et værksted og en gildesal, er her mulighed for lidt af hvert.

Det er en rar og rolig tilværelse, der venter jer her på Haderslevvej 63, hvor den store, grund med høje, gamle træer danner et smukt, grønt sceneri omkring bygningerne. Alligevel er der kun omkring en kilometer til bygrænsen i Jels, hvor der er skole, daginstitution og ind­købs­mu­lig­he­der samt Jels Søbad, der et must i sommerhalvåret.

Selve stuehuset rummer halvandet plan og er blandt andet udnyttet med fire store værelser. I stueplanet er der nye LVT-gulve i alle rum, der ikke har klinker, og i stuen og det ene værelse er der Troldtektloft. Alle vinduer er desuden ved­li­ge­hol­del­ses­frie, og stuens har nye lysninger.

De tre afdelinger i udhusdelen, der tæller 470 m², ligger i forlængelse af hinanden, og det er ideelt for håndværkeren, au­to­me­ka­ni­ke­ren eller entreprenøren, der har et pladskrævende projekt i tankerne. Her er i øvrigt lagt nye gulve, og garagedelen er opdateret med Troldtektloft. Her er der også en hems, mens der er høloft over gildesalen og værkstedsdelen. Velkommen til!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Peter Lysgaard

Ejendomsmægler, købermægler, MDE

ply@edc.dk30 50 45 6658 58 73 12EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup