Villa fra EDC

Højgade 14A

6630 Rødding

895.000 kr.

6/4 rum, 146 m²

Gulstensvilla for enden af blind vej

Hvis drømmen er en hyggelig villa i en god stand, hvor man kan flytte ind og evt. lave småtingene herefter, så er den her. Huset er meget velegnet til parret uden børn, der kan bruge et par af rummene til gæsteværelse eller kontor. Ligeledes er huset også meget fint for det unge par, der vil have plads til børnene og samtidig have luft i budgettet til andet end hus. I det hele taget kan man bo her på en meget fordelagtig måde.

Beliggenheden er meget fin – både fordi der er tale om en blind, rolig villavej i gode omgivelser og også fordi villaen ligger tæt på byens skole og forretninger samt sport­s­fa­ci­li­te­ter­ne.

Huset har en meget fin indretning efter ombygninger. Dermed fremtræder det hele ret moderne og med en god planløsning, således at man kan finde sig til rette på en god måde. Kom med på et besøg og opleve boligens kvaliteter såsom miljøet omkring det åbne køkken-alrum. Boligen er lys og venlig – lige til at flytte ind i. Der er en tilhørende, delvist opmuret, carport med et stort skur, så der er plads til bl.a. cyklerne. Haven er nem at passe. Der er sydvendt terrassemiljø og dertil et nyere, stort orangeri, hvor ydersæsonerne kan nydes – med plads til gæster og evt. også et par tomatplanter, hvis man ønsker det.

Bestil en fremvisning nu og oplev, hvor meget man kan få for pengene.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Miki Unkic

Indehaver, Ejendomsmægler Købermægler, MDE

miki@edc.dk20 20 45 6620 20 45 66EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup