Villa fra EDC

Præstegårdsalle 4, Sdr Hygum

6630 Rødding

995.000 kr.

6/4 rum, 242 m²

Stråtækt charme, god plads og hyggelige lands­by­om­gi­vel­ser

Sønder Hygum er en tryg og charmerende landsby, som ligger blot fem kilometer fra Rødding, og her finder I denne flotte stråtækte ejendom, som er klar til at slå dørene op for jer.

Ejendommens historie strækker sig helt tilbage til 1600-tallet, og det er tydeligt, at her løbende er blevet værnet om stedets oprindelige stil og charme. Samtidig er der tale om et både rummeligt og velindrettet hjem med hele 242 m2 i ét plan.

Atmosfæren er lys og indbydende, og blandt andet de synlige bjælker i loftet bidrager sammen med husets sprossevinduer til den hyggelige stemning.

Boligen er indrettet med et stort, centralt opholdsmiljø med åben forbindelse mellem en stue med terrasseudgang og et køkken-alrum med køkkenø. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers med egen udgang samt en væ­rel­ses­af­de­ling med to gode værelser og et badeværelse.

Huset rummer derudover endnu et badeværelse samt et stort soveværelse, og dertil kommer yderligere to gode ekstrarum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Ejendommen ligger på en 2.862 m2 stor grund, og foruden terrassen i den skønne landhave bag huset er her også en charmerende gårdsplads, hvor I får gode muligheder for at nyde udelivet i solen.

En ejendom som denne skal opleves på nærmeste hold, så tøv ikke med at kontakte os og bestille en fremvisning – vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Peter Lysgaard

Ejendomsmægler, købermægler, MDE

ply@edc.dk30 50 45 6658 58 73 12EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup