Villa fra EDC

Rosenvænget 9, Skodborg

6630 Rødding

1.195.000 kr.

4/3 rum, 124 m²

Dejlig rødstensvilla for enden af lukket vænge

Dejlig 1-plansvilla udbydes nu på lukket vænge i Skodborg med adgang til stisystem til skole, indkøb og bør­ne­in­sti­tu­tio­ner. Skodborg er en aktiv landsby med kort afstand til Vejen, Kolding, Jels og Rødding. Ejendommen er opført i 1986 på en 1058 m² grund og byder på 124 m² boligareal, med god lukket have og stor garage på 62 m² med op­be­va­rings­plads.

Villaen er indrettet med et godt bryggers med HTH-inventar i eg samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Godt køkken med spiseplads. Pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 2 gode børneværelser samt et stort soveværelse med udgang til en skøn morgenterrasse. Den store dejlige opholdsstue med brændeovn, giver masser af muligheder. Fra stuen er der udgang til en stor dejlig sydvestvendt overdækket terrasse. Endvidere er der et vindfang samt et gæstetoilet.

Den store ugeneret have, har masser af muligheder for at nyde udelivet. Garagen har ligeledes et væld af muligheder og den brede indkørsel har plads til flere biler og/eller en campingvogn.

Samlet set en skøn villa, perfekt til den mindre børnefamilie, der ønsker en dejlig og ugeneret beliggenhed.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Slangerup

Indehaver, ejendomsmægler, købermægler MDE

ls@edc.dk20 33 45 6658 58 73 11EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup