Villa fra EDC

Nørregade 17

6640 Lunderskov

1.695.000 kr.

7/5 rum, 182 m²

Charmerende villa tæt på alt i Lunderskov

I kan nu blive de nye ejere af Nørregade 17 i Lunderskov, og her venter en fantastisk familievenlig villa, som både vil imponere hvad angår boligen og beliggenheden.
Ejendommen ligger på en rolig villavej, og nabolaget har en helt særlig charme over sig. I er med andre ord sikret en hverdag i rolige og trygge rammer, og selve villaen står klar til at opfylde alle jeres behov, uanset om I er parret på udkig efter et godt førstegangskøb eller den veletablerede børnefamilie. Huset ligger på en dejlig, lukket matrikel som tæller 808 kvadratmeter, og her vil I uden tvivl elske at tilbringe de lune solskinsdage. Det store græsareal giver nemlig plads til leg og aktiviteter, og de mange hyggekroge giver mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde tilværelsen. Kronen på værket er uden tvivl balkonen som er sydvendt med sol fra morgen til aften, og den er tilmed beriget med en smuk udsigt. Terrassen med adgang fra køkkenet danner en lukket gårdhave i en skøn atmosfære.
Boligen præsenterer sig selv flot og indbydende, og planløsningen sikrer gode og regulære rum, der alle er in­dret­nings­ven­li­ge. I stueetagen venter først og fremmest en entré og en gang, hvor trappen tager jer op til 1. salen. I stueplan har I husets stue, som er utrolig hyggelig og har en god størrelse, og med nem adgang til køkkenet, som er opført i flotte elementer med alt i hårde hvidevarer samt en stor spiseplads. Fra bryggerset har I ligeledes en tilbygning fra 2002 hvor denne er indrettet med et soveværelse, kontor og et badeværelse, mens kælderrummene råder over to gode opbevaringsrum. På 1. sal råder over 3 gode værelser hvor alle er med walk-in, og med nem adgang til det velindrettet badeværelse for enden af trappen. Samtidig byder ejendommen på en garage opført i 2011 i flotte materialer og et stort værksted.
Nabolaget er uden tvivl det, der sætter prikken over i'et. Der er kort gåafstand til både Kongs­b­jergsko­len, Lun­der­sko­v­hal­len og de tilhørende boldbaner, og da området er så roligt, kan familiens yngste trygt færdes på egen hånd. Lunderskov huser bl.a. også gode hand­le­mu­lig­he­der og togstation, hvilket er perfekt for pendleren.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Damgaard Bærentsen

Indehaver, Ejendomsmægler, købermægler MDE

soba@edc.dk21 75 94 0758 58 74 21EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup