Villa fra EDC

Stormgade 37

6700 Esbjerg

2.998.000 kr.

5/4 rum, 167 m²

Centralt beliggende byhus på hele 257 etagemeter

EDC Poul Erik Bech udbyder nu dette fantastiske byhus på Stormgade 37, i gåafstand til alt hvad Esbjerg midtby byder på. Huset er løbende renoveret af den nuværende ejer, og af forbedringer foretaget gennem årene, kan blandt andet nævnes: tag og vinduer skiftet i år 2000, total fa­ca­de­renove­ring, hul­mur­si­so­le­ring og meget mere.

Huset indeholder:
Stor, rummelig og lys entré. Stor dobbeltstue med brændeovn og højt til loftet. Går man igennem de flotte franske døre, træder man ind i husets køkken/alrum, hvor der er plads til hele familien. Køkkenet er fra Invita og har masser af skabsplads samt Cooker.
Villaens førstesal byder på et soveværelse med flotte indbyggede skabe, arbejdsværelse samt et ekstra stort værelse. Fælles for alle tre rum er, at de fremstår lyse og rummelige. Her på etagen har vi også et stort badeværelse med gulvvarme.
Huset har en fantastisk rummelig kælder, som indeholder et badeværelse med gulvvarme, repos med installation for vaskemaske og tørretumbler, stort værksted, hobbyrum samt baggang med entré.

Ring til EDC Poul Erik Bech allerede i dag, for at høre mere om dette dejlige hus.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Nicolaj Øbo Sørensen

Ejendomsmægler, MDE

nso@edc.dk20 37 37 2276 10 48 00EDC Poul Erik Bech