Villa fra EDC

Bellisvænget 14, Hjerting

6710 Esbjerg V

6.995.000 kr.

7/5 rum, 232 m²

Bedste beliggenhed og udsigt i Gl. Hjerting

Vigtigt: Husk at se dronevideoen under nyttige links på denne side.

På toppen af et af Hjertings højeste punkter ligger denne 367 etagemeter store udsigtsvilla. Her får I en uovertruffen panoramaudsigt over hustagene, vandet og helt til Skallingen – og I slipper for trafikstøj, for huset ligger godt tilbagetrukket på en fredelig villavej med gode naboer.

I 1965 blev ejendommen opført på en af Esbjergs meget få kuperede grunde, og i 2017 blev 1. sal totalrenoveret. Samtlige etagemeter fremstår i glimrende stand takket være løbende renoveringer, og en stor del af huset har gulvvarme. Italienske klinker og planker i amerikansk eg pryder gulvene, og JKE-køkkenet er veludstyret med bl.a. Quooker, to ovne og ame­ri­ka­n­er­kø­le­skab.

Udsigten danner baggrund for hverdagen i boligens store, lyse opholdsrum – både i stueplan og på 1. sal. De store pa­nora­mavin­du­er og terrassedøre giver en helt særlig fornemmelse af lys og luft, som forstærkes af den lette niveauforskel, der er mellem de to stuer samt den åbne forbindelse mellem stuerne og køkkenet. Stueplan byder derudover på to soveværelser og et badeværelse.

De resterende tre soveværelser - ene med walk-in - er placeret på 1. sal sammen med endnu en stue og et badeværelse. Boligen fuldendes af den 135 m2 store kælder, som bl.a. har hjemmebiograf, bar, gæstetoilet og spabadeværelse.

Udenfor er det altid muligt at finde sol og læ i den skrånende have, der ligger som en frodig, ugeneret oase mod syd. Der er hele fem terrasser, hvoraf den fantastiske altan tilgås via tre skydedøre på førstesal.

En enestående villa der skal opleves.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.