Villa fra EDC

Guldagervej 88, Guldager

6710 Esbjerg V

2.398.000 kr.

7/5 rum, 224 m²

Villaen til den store pladskrævende familie

Villaen til den store pladskrævende familie.

Beliggende i hyggelige Guldager Kirkeby, tilbydes her, meget rummelig og moderne familievilla med plads til den store familie.

Villaen har foruden de mange gode kvm. stor dobbelt garage med godt værksted, hyggelig solrig have samt flere gode solkroge på den velanlagte grund.

Villaen indeholder: Stor entré, med trappe til 1. salen samt smart fordeler gang, hvor man den ene vej kommer til villaens for­æl­dre­af­de­lin­gen, som består af stort soveværelse samt separat badeværelse samt godt stort værelse/kontor, bryggers samt husets gæstetoilet. Vælger man den anden vej fra fordeler gangen, kommer man direkte til endnu et af huset værelser, adgang til køkkenalrum samt den store stue, med store vinduespartier. 1. salen indeholder 2 store værelser, samt et stort disponibelt rum, som kan anvendes til multirum eller lignende.

Hele villaen fremstår i god velholdt stand og kan med garanti huse den helt store fa­mi­lie­sam­men­sæt­ning, hvor der er plads til at være sammen og være hver for sig.

En villa der skal opleves.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Riis Nielsen

Indehaver, souschef, ejendomsmægler, MDE

mrn@edc.dk51 85 38 5375 11 66 11EDC Poul Erik Bech