Villa fra EDC

Tjalken 48

6710 Esbjerg V

4.498.000 kr.

7/6 rum, 214 m²
Ny Pris

Unik familievilla med 4 store børneværelser

Beliggende i absolut børnerigt og trafikstille kvarter, tilbydes her spændende og unik familievilla med 4 meget store børneværelser fordelt på 2 afdelinger i huset.
Villaen er beliggende i kort afstand til både Hjerting- og Nordvangskolen, Indkøb, Hjerting Hus m.m. så børnene kan nemt og sikkert færdes til både skole samt alle tænkelige fri­tidsak­ti­vi­te­ter i Hjerting samt rundt til vennerne i kvarteret.
Villaen indeholder: flot og rummelig entré, køkken i delvis åben forbindelse til husets rummelige alrum, hvorfra der er nedgang til den store dagligstue. Hele opholdsarealet er meget lyst og åbent, grundet de store vinduer, samt loft til kip.
Husets har 3 gode afdelinger hvor der er 2 afdelinger bestående af 2 x 2 store værelser, samt kontor/gæsteværelse i det ene og badeværelse i det andet, derudover er her stor for­æl­dre­af­de­ling med stort soveværelse og moderne badeværelse i private omgivelser. Her er selvfølgelig også både bryggers, depotrum, carport m.m.
Villaen vil være det optimale valg for den store børnefamilie, der måske har børn i forskellige aldersgrupper, så de kan fordele sig i huset herefter, derudover oplagt til ”dine og mine børn”.
Foruden villaen er her solrig velindrettet have, med stort terrasse miljø, hyggelige plæne til børneleg, samt god flisebelagt forhave, til parkering i carport, samt plads til et par ekstra biler.
En villa der skal opleves, her er ikke gået på kompromis med kvaliteten, hverken ved opførsel, tilbygning, eller generelle mo­der­ni­se­rin­ger.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Riis Nielsen

Indehaver, souschef, ejendomsmægler, MDE

mrn@edc.dk51 85 38 5375 11 66 11EDC Poul Erik Bech