Villa fra EDC

Ryttervænget 59

6752 Glejbjerg

1.498.000 kr.

5/4 rum, 163 m²

Eftertragtet villa i Glejbjerg

Drømmer i om en hverdag hvor børnene kan klare sig selv via stisystemer til skole, hallen og legekammerater? Så kunne denne fine villa fra år 2000 være lige noget for Jer!!

Villaen er beliggende ugenert som den sidste i lukket lomme, så børnene kan lege på vejen.

Huset er indrettet med entre/fordelingsgang, børneafdeling med 3 gode værelser med eget badeværelse. Køkken/alrum med dobbelt terrasse dør samt franskdør til rummelig stue. For­æl­dre­af­de­ling med soveværelse med eget badeværelse.
Fra bryggerset er der adgang til integreret garage med alu-port samt fint værksted.

Glejbjerg er en aktiv landby med egen Dagli' Brugs, opført i år 2015 - mange år i træk er kåret til årets Dagli' Brugs. Børnecenter, hvor byens børn er samlet fra børnehave til udgangen af 6. klasse, hvorefter der går skolebus til Højmarksskolen i Holsted.
Velbesøgt byfest en mange aktiviteter over en hel uge. Aktiv lokalråd som deltager som et aktivt talerør overfor kommunens politikere.

Hjemmet er rammen om livet

Jeg har brugt de sidste 23 år på at sælge drømme i Esbjerg og omegn. For mig kommer kunden før handlen og den personlige relation er vigtig. Vil du have en ejendomsmægler som er ærlig omkring dit køb/salg så tøv endelig ikke med at ringe til mig.

Jesper Gilbjerg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver

gilbjerg@edc.dk61 63 91 77EDC Gilbjerg & Madsen