Villa fra EDC

Pilealle 5

6753 Agerbæk

800.000 kr.

4/3 rum, 113 m²

Dejligt hus i et godt kvarter.

Perfekt begynderhus eller til når børnene er ved at flytte hjemmefra. Dejlig nem have mest anlagt i græs. Fra huset er der gåafstand til skolen fra 0-9. kl, hvor der ligeledes findes busafgange samt cykelafstand til byens torv.

Indeholder: Bryggers med indbygget skabe, samt er der både plads til vaskemaskine og tørretumbler, Køkken fordelingsgang med indgang til et stort soveværelse med indbygget skabe, 2 gode værelse og er et stort badeværelse. Derudover er der en stor stue, hvor det fine vinduesparti giver et godt lysindfald og adgang til en flisebelagt terrasse. Der er endvidere en skøn have.

Huset har i 2022 fået helt nyt tag.
Tilhørende huset er der en carport samt et lille skur, hvor der er mulighed for at benytte skuret til et lille værksted.
Agerbæk er en større by i provinsen, hvor der findes mere end 200.000 arbejdspladser indenfor en halv times kørsel. Byen har et aktivt erhvervsliv med mange selvstændige indenfor alle brancher. Områdets lægehus ligger ligeledes i byen, hvor der også findes ind­købs­mu­lig­he­der både dagligvarer, brugskunst, el artikler, tøj og hobby m.m., spisesteder, frisører, over­nat­nings­mu­lig­he­der og et rigt foreningsliv.

Agerbæk har også noget til børnene i form af skole fra 0. kl til 9. kl. Der findes også dagplejere, vuggestue og børnehave samt ungdomsklub til de større børn.

Der er gode cykelstier til nabobyerne samt bus­for­bin­del­ser til både Grindsted, Esbjerg og Varde samt ca. 10 km til motorvejen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.