Villa fra EDC

Sønderbyen 18

6753 Agerbæk

300.000 kr.

3/2 rum, 96 m²

Fint hus med mange muligheder

Velkommen til Sønderbyen 18 - et fint lille hus med masser af muligheder.
Ejendommen ligger på en 963 m2 grund med en have omkrandset af buske og træer.
Huset indeholder i stueeplan: Rummelig entre. Badeværelse med plads til vaskesøjle. Køkken med masser af bordplads og plads til spisebord. Stor og lys vinkelstue. Stort soveværelse med trappe til 1. sal. På 1. salen findes et stort uudnyttet loftrum samt et værelse der med fordel kan laves om ti to værelser.
Om byen:
Agerbæk er en større by i provinsen, hvor der findes mere end 200.000 arbejdspladser indenfor en halv times kørsel. Byen har et aktivt erhvervsliv med mange selvstændige indenfor alle brancher. Områdets lægehus ligger ligeledes i byen, hvor der også findes ind­købs­mu­lig­he­der både dagligvarer, brugskunst, el artikler, tøj og hobby m.m., spisesteder, frisører, over­nat­nings­mu­lig­he­der og et rigt foreningsliv.
Agerbæk har også noget til børnene i form af skole fra 0. kl til 9. kl. Der findes også dagplejere, vuggestue og børnehave samt ungdomsklub til de større børn.
Der er gode cykelstier til nabobyerne samt bus­for­bin­del­ser til både Grindsted, Esbjerg og Varde samt ca. 10 km til motorvejen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.